Μεταφορά Τέντας

Μεταφορά Τέντας

Η υπηρεσία Μεταφοράς Τέντας Σκίασης που προσφέρουμε εκτελεί με απόλυτη αξιοπιστία τη μεταφορά και την επανατοποθέτηση της τέντας σας, είτε από την μια οικία σε άλλη είτε στην ιδια οικία, είτε προς άλλον επαγγελματικό χώρο. Εξασφαλίζουμε ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί άρτια προς την ως προς τον μηχανισμό και του τεντόπανου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά της τέντας σε νέο χώρο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εφαρμογή αυτή είναι εφικτή με βάση την κατάσταση του υφάσματος και των μηχανισμών. Εάν η τέντα είναι μεταλλική, δεν επιτρέπει την προσαρμογή της σε νέο μικρότερο χώρο δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η απλή κοπή τους.

Αντίθετα, στις υφασμάτινες τέντες, παρέχουμε την ευελιξία να προσαρμόσουμε το μέγεθος τους ανάλογα με τις νέες ανάγκες του χώρου. Επιπλέον, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουμε και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη μεταφορά και την τοποθέτηση της τέντας σας, εξασφαλίζοντας πάντα την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Προσφορά


Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, μπορεί να μεταφερθεί. Αρκεί να μην είναι μεταλλική και ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι μικρότερος απ ότι η τέντα. Είναι δύσκολο να κοπεί μια μεταλλική τέντα.

Ναι, μπορεί να μεταφερθεί.

Το κόστος μεταφοράς διαφέρει απο τον τύπο της τέντας και από την απόσταση. Ενδεικτικά για μια χειροκίνητη τέντα απο το σημειο Α στο σημειο Β εντος της ιδια οικίας κοστίζει....