Συχνές Ερωτήσεις

Καλέστε μας

Συχνές Ερωτήσεις για την σκίαση

Επισκευή τέντας

Ο επισκευαστικός χειρισμός της τέντας περιλαμβάνει τα εξής:

 1. Επισκευή των ραφών της τέντας, με την επαναζωνοποίησή τους.
 2. Εγκατάσταση νέων φακαρόλων στην ποδιά (γλώσσα).
 3. Αφαίρεση και επανατοποθέτηση της τέντας (ισχύει εντός Αττικής).
 4. Γρασάρισμα του μηχανισμού.
 5. Γενικό έλεγχο της κατασκευής

Η επισκευή διαρκεί 1-2 μέρες. Ολοκληρώνεται σε δυο ραντεβού.
1ο ραντεβού για την αφαίρεση της τέντας.
2ο ραντεβού για την τοποθέτηση της.

Το κόστος είναι ανάλογο των διαστάσεων της τέντας και του μηχανισμού. Ενδεικτικά για μια τέντα 2 μέτρων πλάτος με απλό μηχανισμό η τιμή είναι 39€

Τοποθέτηση τέντας

1. Μας καλείτε στον χώρο σας για να μετρήσουμε τις διαστάσεις.
2. Επιλέγετε το είδος του πανιού από το δειγματολόγιο μας.
3. Επιλέγετε τον μηχανισμό.
4. Στο δεύτερο ραντεβού τοποθετούμε την τέντα σας.

Στο πρώτο ραντεβού θα επιλέξετε το είδος της τέντας και στο δεύτερο ραντεβού θα γίνει η τοποθέτηση. Ο χρόνος του πρώτου ραντεβού δεν διαρκεί πάνω από 30-40 λεπτά. Ο χρόνος του δεύτερου ραντεβού για την τοποθέτηση εξαρτάται από τις διαστάσεις της τέντας και του μηχανισμού. Ενδεικτικά όμως για μια τέντα 2 μέτρων πλάτος, θα χρειαστούμε περίπου 40-50 λεπτά

Το κόστος εξαρτάται από τις διαστάσεις, τον μηχανισμό και το ύφασμα. Ενδεικτικά για μια τέντα 2 μέτρων πλάτος με απλό μηχανισμό και μονόχρωμο πανί, το κόστος είναι 200€

Αυτοματισμοί τέντας

 1. Εσωτερικός Διακόπτης τέντας.
 2. Τηλεχειριστήριο τέντας.
 3. Αισθητήρας  αέρα και φωτός.
 4. Χειρισμός από το smarphone σας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Πέργκολες

Πρέπει να σκεφτείτε τις παρακάτω τρεις απαντήσεις για να μπορείτε να κάνετε την σωστή επιλογή.

1. Θέλετε να κάθεστε κάτω από την πέργκολα όταν βρέχει ή απλά χρειάζεστε μία σκιά το καλοκαίρι. Συνήθως η απάντηση είναι "μόνο σκιά".

2. Το ύψος της κατασκευής όπως και τον σχεδιασμό της έτσι ώστε να ενσωματώνεται πλήρως στο σπίτι.

3. Ξύλινη πέργκολα ή Σιδερένια? Οι ξύλινες πέργκολες είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να διατηρήσουν μία ζεστασιά και φυσικότητα στο χώρο τους. 

Ναι υπάρχει μεγάλη γκάμα απο έτοιμες πέργκολες.

Οι τιμές διαφέρουν πάρα πολύ όμως ενδεικτικά οι τιμές ξεκινάνε από .... συμπεριλαμβανομένου και το κόστος εγκατάστασης.

Εσωτερική Σκίαση

Για την εσωτερική σκίαση εννοούμε τα Στόρια και τα Ρόλερ.

 1. Αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή σκίασης, καθώς με την απλή επιλογή ενός μονόχρωμου ρόλερ σκίασης μπορούμε να επιτύχουμε τουλάχιστον 50% μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας.

 2. Εξοικονομούμε χρόνο, καθώς αποφεύγουμε εντελώς τη διαδικασία του κρέμασμα και ξεκρέμασμα.
 3. Προσφέρει μια πιο minimal και μοντέρνα λύση, ιδίως για επαγγελματικούς χώρους όπως μαγαζιά, γραφεία ή βιτρίνες καταστημάτων.
 4. Αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τα νέα έξυπνα σπίτια (smart home), καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να χειριζόμαστε ένα ρόλερ με την προσθήκη ειδικών μοτέρ ενσύρματα ή ασύρματα.
 5. Με τα Διπλά Ρόλερ Σκίασης (Day Night), μπορούμε να καθορίσουμε την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στον χώρο μας, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και του φωτός.
 6.  

Από χρώματα που μιμούνται το γυαλί μέχρι απομιμήσεις ξύλου, τα στόρια προσφέρουν μια διακοσμητική προσέγγιση που αναβαθμίζει τον χώρο σας. Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημά τους είναι η οικονομική τους προσιτότητα σε σύγκριση με άλλες μορφές σκίασης. Η διαφορά αυτή είναι εντυπωσιακή, είτε τη συγκρίνουμε με τις τέντες, είτε με τις κουρτίνες, καθώς παραμένει σημαντική.

Μεταφορά Τέντας

Ναι, μπορεί να μεταφερθεί. Αρκεί να μην είναι μεταλλική και ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι μικρότερος απ ότι η τέντα. Είναι δύσκολο να κοπεί μια μεταλλική τέντα.

Ναι, μπορεί να μεταφερθεί.

Το κόστος μεταφοράς διαφέρει απο τον τύπο της τέντας και από την απόσταση. Ενδεικτικά για μια χειροκίνητη τέντα απο το σημειο Α στο σημειο Β εντος της ιδια οικίας κοστίζει....

Ψηφιακή Εκτύπωση σε Τέντα

Ναι, μπορούμε να τυπώσουμε πάνω στην τέντα σας.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της μακέτα, την τύπωση και την τοποθέτηση της τέντας.

Το κόστος διαφέρει απο το μέγεθος της τέντας. Πείτε μας τις διαστάσεις της τέντας και του τυπώματος που επιθυμείτε για να σας απαντήσουμε σχετικά με την τιμή. Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειδικές Κατασκευές

Ναι, μπορούμε να φτιάξουμε την ειδική κατασκευή βάση των απαιτήσεων σας.

Η εγκατάσταση της ειδικής κατασκευής προϋποθέτει μια μέρα όμως η μελέτη της μπορεί να διαρκέσει επιπλέον μια μέρα. Πάντα εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας.

Το κόστος διαφέρει βάση των διαστάσεων της και των υλικών που θα επιλέξτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με το έργο σας;

Με πολυετή εμπειρία εξυπηρέτησης στον τομέα της σκίασης, η TentoMaster είναι γνωστή ως η εταιρεία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για τις ανάγκες σας σε συστήματα σκίασης.