Τοποθέτηση Τέντας

Τοποθέτηση Τέντας

Η τοποθέτησης τέντας είναι δημιουργία ενός αναζωογονημένου και λειτουργικού εξωτερικού χώρου. Είτε πρόκειται για το σπίτι, το επαγγελματικό χώρο ή τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος, η τέντα προσφέρει προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο δραστηριοτήτων.

Η επαγγελματική τοποθέτηση της τέντας εξασφαλίζει τη σωστή εγκατάσταση, επιτρέποντας την ομαλή λειτουργία και τη μακροχρόνια αντοχή της. Είτε πρόκειται για τέντες πλάγιες, ανοιγόμενες, ή περιστρεφόμενες, ο εξειδικευμένος τεχνίτης διασφαλίζει την τέλεια τοποθέτηση, λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις, τα υλικά, και τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χώρου.

Η υπηρεσία τοποθέτησης τέντας δεν περιορίζεται μόνο στην εγκατάσταση. Ο εξειδικευμένος τεχνίτης παρέχει συχνά προσαρμογές και συντηρήσεις, εξασφαλίζοντας την ανένδοτη λειτουργία και την επαναφορά της τέντας σε περίπτωση αναγκαίας συντήρησης.

Με την υπηρεσία τοποθέτησης τέντας, η αίσθηση στυλ, προστασίας και άνεσης ενσωματώνεται άψογα στον καθημερινό σας χώρο, προσφέροντας μια πρακτική και αισθητικά ικανοποιητική λύση.

Προσφορά


Τοποθέτηση τέντας

1. Μας καλείτε στον χώρο σας για να μετρήσουμε τις διαστάσεις.
2. Επιλέγετε το είδος του πανιού από το δειγματολόγιο μας.
3. Επιλέγετε τον μηχανισμό.
4. Στο δεύτερο ραντεβού τοποθετούμε την τέντα σας.

Στο πρώτο ραντεβού θα επιλέξετε το είδος της τέντας και στο δεύτερο ραντεβού θα γίνει η τοποθέτηση. Ο χρόνος του πρώτου ραντεβού δεν διαρκεί πάνω από 30-40 λεπτά. Ο χρόνος του δεύτερου ραντεβού για την τοποθέτηση εξαρτάται από τις διαστάσεις της τέντας και του μηχανισμού. Ενδεικτικά όμως για μια τέντα 2 μέτρων πλάτος, θα χρειαστούμε περίπου 40-50 λεπτά

Το κόστος εξαρτάται από τις διαστάσεις, τον μηχανισμό και το ύφασμα. Ενδεικτικά για μια τέντα 2 μέτρων πλάτος με απλό μηχανισμό και μονόχρωμο πανί, το κόστος είναι 200€