Πέργκολα - Στέγαστρα Εξωτερικού Χώρου

Πέργκολα - Στέγαστρα Εξωτερικού Χώρου

Η τοποθέτηση πέργκολας αναδεικνύει όχι μόνο τους ιδιωτικούς χώρους, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια και καφετέριες. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει τη δημιουργία ενός προσεγμένου εξωτερικού χώρου που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία και το στυλ της επιχείρησης.

Οι ειδικοί στην τοποθέτηση πέργκολας για επιχειρήσεις λαμβάνουν υπόψη τους τις ξεχωριστές ανάγκες και αισθητικές του κάθε χώρου. Επιλέγοντας υλικά και χρώματα που συνάδουν με την επαγγελματική εικόνα της επιχείρησης, δημιουργούν μια περιβαλλοντικά ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους πελάτες.

Οι πέργκολες για επιχειρήσεις δεν αποτελούν μόνο λειτουργικό στοιχείο για σκίαση αλλά και ενισχύουν την οπτική έλξη του χώρου. Επιπλέον, προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον υπαίθριο χώρο ακόμα και σε ζεστές ημέρες.

Με την πέργκολα για επιχειρήσεις, η εξωτερική σας περιοχή μετατρέπεται σε έναν εντυπωσιακό χώρο που προσφέρει στους πελάτες μια ξεχωριστή εμπειρία.

Προσφορά


Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει να σκεφτείτε τις παρακάτω τρεις απαντήσεις για να μπορείτε να κάνετε την σωστή επιλογή.

1. Θέλετε να κάθεστε κάτω από την πέργκολα όταν βρέχει ή απλά χρειάζεστε μία σκιά το καλοκαίρι. Συνήθως η απάντηση είναι "μόνο σκιά".

2. Το ύψος της κατασκευής όπως και τον σχεδιασμό της έτσι ώστε να ενσωματώνεται πλήρως στο σπίτι.

3. Ξύλινη πέργκολα ή Σιδερένια? Οι ξύλινες πέργκολες είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να διατηρήσουν μία ζεστασιά και φυσικότητα στο χώρο τους. 

Ναι υπάρχει μεγάλη γκάμα απο έτοιμες πέργκολες.

Οι τιμές διαφέρουν πάρα πολύ όμως ενδεικτικά οι τιμές ξεκινάνε από .... συμπεριλαμβανομένου και το κόστος εγκατάστασης.