Εσωτερική Σκίαση (Στόρια)

Εσωτερική Σκίαση (Στόρια)

Οι εσωτερικές σκίασεις με στόρια αναδεικνύουν μια κομψή και λειτουργική προσέγγιση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα στόρια προσφέρουν μια ευέλικτη λύση που ενσωματώνει στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας παράλληλα ιδιωτικότητα και έλεγχο του φωτισμού στον εσωτερικό χώρο.

Οι διαφορετικοί τύποι σχεδιασμών στόριων επιτρέπουν τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που αντανακλά το προσωπικό σας γούστο και τον χαρακτήρα του χώρου. Επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα μέχρι τα σκότεινα, που δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό χώρο για χαλάρωση, οι επιλογές είναι άφνθονες.

Η εύκολη ρύθμιση τους, είτε με μηχανικό είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, προσφέρει ανέσεις στην καθημερινή ζωή. Μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο φωτεινότητας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο της ιδιωτικότητας σας.

Τα στόρια αποτελούν, επίσης, μια έξυπνη λύση για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τη διαχείριση της θερμοκρασίας. Συνολικά, αυτά τα εσωτερικά στόρια προσφέρουν μια συνδυασμένη αίσθηση στυλ και λειτουργικότητας που αναβαθμίζει τον εσωτερικό χώρο με έναν μοντέρνο και διαχρονικό τρόπο.

Προσφορά


Συχνές Ερωτήσεις

Για την εσωτερική σκίαση εννοούμε τα Στόρια και τα Ρόλερ.

  1. Αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή σκίασης, καθώς με την απλή επιλογή ενός μονόχρωμου ρόλερ σκίασης μπορούμε να επιτύχουμε τουλάχιστον 50% μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας.

  2. Εξοικονομούμε χρόνο, καθώς αποφεύγουμε εντελώς τη διαδικασία του κρέμασμα και ξεκρέμασμα.
  3. Προσφέρει μια πιο minimal και μοντέρνα λύση, ιδίως για επαγγελματικούς χώρους όπως μαγαζιά, γραφεία ή βιτρίνες καταστημάτων.
  4. Αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τα νέα έξυπνα σπίτια (smart home), καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να χειριζόμαστε ένα ρόλερ με την προσθήκη ειδικών μοτέρ ενσύρματα ή ασύρματα.
  5. Με τα Διπλά Ρόλερ Σκίασης (Day Night), μπορούμε να καθορίσουμε την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στον χώρο μας, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας και του φωτός.
  6.  

Από χρώματα που μιμούνται το γυαλί μέχρι απομιμήσεις ξύλου, τα στόρια προσφέρουν μια διακοσμητική προσέγγιση που αναβαθμίζει τον χώρο σας. Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημά τους είναι η οικονομική τους προσιτότητα σε σύγκριση με άλλες μορφές σκίασης. Η διαφορά αυτή είναι εντυπωσιακή, είτε τη συγκρίνουμε με τις τέντες, είτε με τις κουρτίνες, καθώς παραμένει σημαντική.